Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Afstandsbediening

afstandsbediening

Het kan voorkomen dat u uw autosleutels verliest of dat uw autosleutels nog in de auto liggen terwijl de portieren op slot zijn. Dit is enorm vervelend, zorg er daarom altijd voor dat u in het bezit bent van een reserve autosleutel! Heeft u geen reservesleutel en is uw sleutel kwijt? Dan kunnen wij weer een gloednieuwe autosleutel met of zonder afstandsbediening voor u maken! Ook kunt u terecht bij uw dealer, de kosten zijn dan echter wel een stuk hoger. Het kan ook voorkomen dat uw autosleutel versleten of gebroken is. Wij kunnen dan door middel van de sleutelcode een nieuwe autosleutel voor u maken. De sleutelcode kunt u in de meeste gevallen vinden in uw verzekerings-/autopapieren of instructieboekje. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de sleutelcode in het linker portiersslot geslagen zijn. Tenslotte kunt u ook altijd langs uw dealer gaan om daar de sleutelcode op te vragen. Let op: bij de merken Nissan en Ford staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje. 

Heeft u een nieuwe autosleutel nodig? Neem een kijkje op https://www.swier.nl/sleutels/autosleutels/ en bekijk direct of wij uw autosleutel kunnen kopiëren. Dit doet u door uw merk, type en bouwjaar in te vullen. 

Om een autosleutel met afstandsbediening uit te lezen is een speciale machine nodig die wordt aangesloten op uw OBD, de stekker van uw auto. Houd er dan ook rekening mee dat wij uw auto nodig hebben om de pincode van de auto uit te lezen, daarna kunnen wij de transponder en afstandsbediening in programmeren. 

Is uw autosleutel behuizing versleten of werkt de drukknop niet meer? In dit geval heeft u niet een volledig nieuwe sleutel nodig maar moet de autosleutel behuizing vervangen worden. De drukknop repareren wij door een nieuwe microswitch te solderen op de printplaat. Wij vervangen de behuizing en de sleutel is weer zo goed als nieuw! In onze webwinkel https://www.swier.nl/product-categorie/sleutels/autosleutel-behuizingen/ bieden wij verschillende soorten autosleutel behuizingen aan. 

Het kan ook voorkomen dat de batterij van uw afstandsbediening leeg is. Deze batterij moet dan vervangen worden. Het is heel belangrijk om de juiste batterij terug te plaatsen anders kan de autosleutel van slag raken! Mocht dit gebeuren, moet de autosleutel opnieuw in de auto ingeleerd / gesynchroniseerd worden. De auto moet de sleutel weer opnieuw herkennen. Wij bieden deze service bij Swier IJmuiden uiteraard aan. 

 

Autosleutels | Swier | Ijmuiden

Call Now Button