Home PageSleutelsAutosleutels & Motorsleutels

Autosleutels & Motorsleutels

Wij maken nagenoeg alle autosleutels en motorsleutels die maar mogelijk zijn. Wij hebben duizenden(!) verschillende soorten op voorraad. Onze voorraad gaat terug tot motor- en autosleutels uit de jaren 60-70!

Dus voor bijna alle autofielen hebben wij een passend antwoord. Onze sleutels hebben betrekking op zowel de Europese als Amerikaanse automarkt.

quattrocode

Techniek

Voor het maken van sleutels gebruiken wij de Quattrocode machine. Deze Quattrocode machine is de enige in zijn soort en beschikt over de meest geavanceerde technologie. De machine werkt volledig automatisch en is tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig. Alle boringsleutels zijn voor deze precisie robot geen probleem.

Hij werkt met een zeer uitgebreide software en maakt alle sleutels van bv. Mercedes, BMW, Saab, Scania, VW, Seat, Opel. Zowel op basis van het origineel als van nummer/code.

Wij maken ook de sleutels van o.a. Ford, Jaguar, Lancia, Porsch, Renault, Alfa Romeo, VW, Audi, BMW, Fiat, Volvo, Misubitshi, Nissan, MAN, Mazda, KIA, Honda.

Wij maken ook auto- en motorsleutels op nummer /code. Sleutels welke op nummer worden gemaakt worden geslepen zoals deze origineel is geleverd! Ideaal wanneer men de autosleutels zijn versleten en of heeft verloren.

 

quattro_code_werkingSleutel versleten

Dit probleem dient men zo snel mogelijk te verhelpen. Bij de merken Nissan en Ford komt dit overigens vaker voor dan bij andere merken. Ook hier geldt als beste oplossing: het sleutelnummer.
Als het sleutelnummer niet is te achterhalen, kunt u uw sleutel laten decoderen. Uw versleten sleutel wordt met een laser gelezen door de computer en deze probeert zo de originele insnijdingen te herleiden.

sleutels_auto_vrouw

Kan mijn sleutel worden besteld?


Geen Afstandbediening
Alles onder voorbehoud
Prijzen vanaf €49,50 inclusief btw

Hoe vind ik mijn sleutelnummer?

Dit kan staan in de verzekerings- autopapieren of instructieboekje;
Via de Dealer (meestal indien de auto niet ouder is dan 5 jaar);
D.m.v. het autoslot: het sleutelnummer staat in het desbetreffende slot geslagen. Welk slot is afhankelijk van merk, type en bouwjaar. Het is dan ook aan te bevelen om de dealer hierover advies te vragen.

TIP: Bij het merk Nissan staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje.

 
X