Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Autosleutels & Motorsleutels

Autosleutels & Motorsleutels

Wij maken nagenoeg alle autosleutels & motorsleutels die er zijn. Wij hebben duizenden(!) verschillende soorten op voorraad. Onze voorraad gaat terug tot auto- en motorsleutels uit de jaren 60-70!

Voor bijna alle autoprofielen hebben wij een passend antwoord. Dus mocht u uw auto- of motorsleutel verloren of kwijt zijn, dan kunnen wij voor u een nieuwe sleutel dupliceren. Hiervoor dient u wel de auto mee te nemen, zodat wij de startonderbreker uit kunnen lezen! Onze sleutels hebben betrekking op zowel de Europese als Amerikaanse automarkt.

quattrocode

Techniek

Voor het maken van sleutels gebruiken wij de Quattrocode machine. Deze Quattrocode machine is de enige in zijn soort en beschikt over de meest geavanceerde technologie. Deze sleutelmachine werkt volledig automatisch en werkt tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig. Alle boringssleutels zijn voor deze precisie robot geen enkel probleem.

Hij werkt met een zeer uitgebreide software en maakt alle auto- en motorsleutels van bv. Mercedes, BMW, Saab, Scania, VW, Seat, Opel. Zowel op basis van het origineel als op basis van een nummer/code.

Wij maken ook de sleutels van o.a. Ford, Jaguar, Lancia, Porsch, Renault, Alfa Romeo, VW, Audi, BMW, Fiat, Volvo, Misubitshi, Nissan, MAN, Mazda, KIA, Honda.

Wij maken ook auto- en motorsleutels op nummer/code. Sleutels welke op nummer worden gemaakt worden geslepen zoals deze origineel is geleverd! Ideaal wanneer de autosleutels zijn versleten en of men deze heeft verloren.

 

quattro_code_werkingSleutel versleten of sleutel kwijt

Dit probleem dient natuurlijk zo snel mogelijk te verholpen te worden. Is uw autosleutel versleten of heeft u uw autosleutel bijvoorbeeld in de auto laten liggen, met de portieren op slot? Bel uw dealer op voor de sleutelcode en wij maken direct een goede sleutel, werkend op het portier, voor u bij. Bij uw versleten of gebroken sleutel wordt middels een laser de code van de sleutel uitgelezen en ingevoerd in de computer. Zo heeft u weer een originele en gloednieuwe sleutel.

 Kan mijn autosleutel worden besteld?

Prijzen vanaf €49,50 inclusief btw

Hoe vind ik de sleutelcode van mijn autosleutel?

  • Dit kan staan in uw verzekerings/autopapieren of instructieboekje.
  • Het sleutelnummer kan in het linker portierslot geslagen zijn. Kunt u het slot eruit krijgen en bij ons langs brengen, dan maken wij er een sleutel op of met de code via onze sleutelmachine!
  • U kunt ook langs uw dealer gaan (met uw legitimatie) om via hun uw sleutelcode op te vragen. Dan maken wij uw autosleutel direct bij. Deze sleutel is helaas zonder transponder. Wilt u dit wel, dan hangt het van uw merk af of wij die ook in uw sleutel kunnen programmeren.
  • Bij het merk Nissan en Ford staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje.