Home PageSleutelsAutosleutels & Motorsleutels

Autosleutels & Motorsleutels

Wij maken nagenoeg alle autosleutels en motorsleutels die maar mogelijk zijn. Wij hebben duizenden(!) verschillende soorten op voorraad. Onze voorraad gaat terug tot motor- en autosleutels uit de jaren 60-70!

Dus voor bijna alle autoprofielen hebben wij een passend antwoord, dus mocht u uw autosleutel verloren of kwijt zijn, kunnen wij voor u een nieuwe autosleutel dupliceren, wel graag de auto meenemen om de startonderbreker in te lezen! Onze sleutels hebben betrekking op zowel de Europese als Amerikaanse automarkt.

quattrocode

Techniek

Voor het maken van sleutels gebruiken wij de Quattrocode machine. Deze Quattrocode machine is de enige in zijn soort en beschikt over de meest geavanceerde technologie. Deze sleutelmachine werkt volledig automatisch en is tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig. Alle boringsleutels zijn voor deze precisie robot geen probleem.

Hij werkt met een zeer uitgebreide software en maakt alle autosleutels van bv. Mercedes, BMW, Saab, Scania, VW, Seat, Opel. Zowel op basis van het origineel als van nummer/code.

Wij maken ook de sleutels van o.a. Ford, Jaguar, Lancia, Porsch, Renault, Alfa Romeo, VW, Audi, BMW, Fiat, Volvo, Misubitshi, Nissan, MAN, Mazda, KIA, Honda.

Wij maken ook auto- en motorsleutels op nummer /code. Sleutels welke op nummer worden gemaakt worden geslepen zoals deze origineel is geleverd! Ideaal wanneer men de autosleutels zijn versleten en of heeft verloren.

 

quattro_code_werkingSleutel versleten of sleutel kwijt

Dit probleem dient men zo snel mogelijk te verhelpen, dus is uw autosleutel versleten of heeft u uw autosleutel sleutel in de auto laten liggen met de portierdeuren op slot, bel uw dealer voor de sleutelcode en wij maken direct een sleutel werkend op het portier voor u bij. En anders bij uw versleten of gebroken sleutel, dan wordt er met een laser de code van de sleutel uitgelezen en ingevoerd in de computer en zo heeft u weer een originele gloednieuwe sleutel.

Kan mijn sleutel worden besteld?


Van niet alle merken kunnen wij met autosleutel met afstandsbediening leveren
Prijzen vanaf €49,50 inclusief btw

 

Hoe vind ik de sleutelcode van mijn autosleutel?

  • Dit kan staan in uw verzekering- autopapieren of instructieboekje.
  • Het sleutelnummer kan in het linker portier slot geslagen zijn, kunt u het slot eruit krijgen en bij ons langs brengen dan maken wij er een sleutel op of met de code via onze sleutelmachine!
  • U kan ook langs u dealer gaan met uw legitimatie om via hun uw sleutelcode op te vragen en maken wij uw autosleutel direct bij, helaas zonder startonderbreker nog, dan hangt van uw merk af of wij die ook in uw auto in kunnen lezen.
  • Bij het merk Nissan en Ford staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje.
 
X