Home PageSleutelsTransponder

transponder_sleutelsTransponder

Swier Sleutelafdeling dupliceert ook auto transpondersleutels ( sleutels met een startonderbreker). Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto. Dit laatste blijkt overigens een succes: autodiefstallen zijn landelijk gedaald, ondermeer dankzij dit systeem.

Wij werken met geavanceerd apparatuur die bestaande code van uw sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de insnijdingen van uw sleutel overzetten.

Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken bent u hierdoor niet gebonden aan uw merkdealer om een sleutel bij te laten maken.

Wat is een transpondersleutel?

Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart.

transponder

Een transpondersleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transpondercode. Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Kunnen alle sleutels met startonderbreker worden gemaakt?

Ruim 90% van alle Autosleutels zijn dupliceerbaar. Dit is onder andere afhankelijk van het automerk, het type, bouwjaar en het soort ( generatie) transponder dat zich in de autosleutel bevind. Wilt u weten of uw sleutel te dupliceren is, kijk dan rechtsboven in de zoekmachine van autosleutels of het mogelijk is!

Wij maken nog geen autosleutels met afstandbediening.

Kan mijn sleutel worden besteld?


Geen Afstandbediening
Alles onder voorbehoud
Prijzen vanaf €47,50 inclusief btw

cars_alfaromeo

cars_audi

cars_daewoo

cars_fiat

cars_ford

cars_mitsubishi

cars_nissan

cars_opel

cars_renault

cars_scania

cars_seat

cars_volkswagen

cars_volvo

cars_lexus

cars_mazda

cars_bmw

 
X