Home PageDakkoffersleutels

Dakkoffersleutel.nl

Een dakkoffer gebruik je meestal tijdens je vakantie, dat is vaak maar 1 of 2 keer per jaar, wanneer de dakkoffer dan wordt gepakt is vaak de vraag waar zijn de sleutels? Als je dan ook geen reservesleutel hebt, kunnen wij als sleutelspecialist uw dakkoffer op het sleutelnummer maken! Je hebt verschillende merken dakkoffers Hapro, Thule of Kamei en het sleutelnummer staat vaak op het sleutelgat!
Het is belangrijk dat u goed het sleutelnummer noteerd en het liefst ook het merk. Naast de dakkoffer heb je ook de dakdragers hier zijn ook verschillende merken van o.a. Atera, Menabo en Nordrive.
Deze dakdragers kunnen net als de dakkoffer op slot en ook hier kunnen wij als sleutelspecialist uw sleutel op sleutelnummer maken!

Een dakkoffer wordt een enkele keer in het jaar gebruikt, dit is meestal tijdens een vakantie. Doordat de dakkoffer gering wordt gebruikt, is het mogelijk dat u de sleutel snel kwijtraakt. Wij als sleutelspecialist kunnen de sleutel van de dakkoffer op nummer maken. Het is daarom belangrijk dat u het sleutelnummer noteert en bij voorkeur ook het merk. Het sleutelnummer kunt u vaak vinden op het sleutelgat. Er zijn verschillende merken dakkoffers zoals: Hapro, Thule of Kamei. Naast de dakkoffer zijn er ook dakdragers die bestaan uit verschillende merken zoals: Atera, Menabo en Nordrive. Zowel op de dakkoffers als op de dakdragers kunnen sleutels gemaakt worden aan de hand van het sleutelnummer!

 
X