Home / Sleutels / Fietssleutels

Fietssleutels

Fietssleutels

Fietssleutel bijmaken?

Fietssleutels breken vaak doordat een fiets wel eens omvalt, ook is het vaak zoeken als de originele fietssleutel weg is! Zorg dat je altijd een reserve sleutel van je fiets hebt, dat geldt natuurlijk niet alleen voor fietsen, maar van elk slot!

Op je fietssleutel staat vaak in kleine letters en cijfers het sleutelnummer, meestal op de kop, maar soms ook op de baard van de fietssleutel. Met dit nummer kan je een nieuwe fietssleutel bestellen, ook als hij is afgebroken of zelfs weg is! Daarom is het verstandig dit nummer te noteren, voor het geval je helemaal geen fietssleutel meer hebt!

Soms noteert de fietsenmaker het sleutelnummer voor in geval van nood of het sleutelnummer staat vermeld in je verzekeringspapieren! Het sleutelnummer is dus na te vragen of op te zoeken. Dan alleen nog het sleutelnummer noteren en bijvoorbeeld opslaan in je mobiel is natuurlijk helemaal makkelijk en safe, voor in het geval dat en kunt u zo makkelijk uw fietssleutel bijmaken in onze webshop.

Op onze site kan je gemakkelijk een nieuwe (reserve) fietssleutel bestellen, maar let goed op dat je het goede sleutelnummer invult. Mocht je nog wel een fietssleutel hebben, dan kan je voor de zekerheid altijd nog een foto van de fietssleutel bij de bestelling meesturen!

De meest voorkomende merken zijn Axa en vaak komen ze een Abus fietssleutel bijmaken.

Bestel uw fietssleutel via onze webshop.