Home / Sleutels / Autosleutel behuizing

Autosleutel behuizing

sleutelbehuizing

Is de behuizing van uw autosleutel versleten?

Bij ons kunt u “klaar terwijl u wacht” uw batterij laten vervangen of uw versleten autosleutel behuizing totaal laten vervangen. Ook wanneer uw klapsleutel is afgebroken kunnen wij uw behuizing of zelfs uw gehele autosleutel vervangen. Wij zetten dan de transponder en printplaat voor u over naar de nieuwe sleutel!
Mocht het knopje van de afstandsbediening versleten of afgebroken zijn, dan solderen wij er een nieuwe voor u op. Wij hebben voor vrijwel alle automerken de sleutelbehuizingen op voorraad!
Bestel uw sleutelbehuizing via onze webshop.

Wij kunnen ook sleutels van bijna alle automerken kopiëren, programmeren en inslijpen!

Heeft u een nieuwe autosleutel nodig?

Neem een kijkje op https://www.swier.nl/sleutels/autosleutels/ en bekijk direct of wij uw autosleutel kunnen kopiëren. Dit doet u door uw merk, type en bouwjaar in te vullen.

Om een autosleutel met afstandsbediening uit te lezen is een speciale machine nodig die wordt aangesloten op uw OBD, de stekker van uw auto. Houd er dan ook rekening mee dat wij uw auto nodig hebben om de pincode van de auto uit te lezen, daarna kunnen wij de transponder en afstandsbediening in programmeren.

Is uw autosleutel behuizing versleten of werkt de drukknop niet meer?

In dit geval heeft u niet een volledig nieuwe sleutel nodig maar moet de autosleutel behuizing vervangen worden. De drukknop repareren wij door een nieuwe microswitch te solderen op de printplaat. Wij vervangen de behuizing en de sleutel is weer zo goed als nieuw! In onze webwinkel bieden wij verschillende soorten autosleutel behuizingen aan.

Is de batterij van uw autosleutel leeg en/of werkt uw afstandsbediening niet meer?

Het kan ook voorkomen dat de batterij van uw afstandsbediening leeg is. Deze batterij moet dan vervangen worden. Het is heel belangrijk om de juiste batterij terug te plaatsen anders kan de autosleutel van slag raken! Mocht dit gebeuren, moet de autosleutel opnieuw in de auto ingeleerd / gesynchroniseerd worden. De auto moet de sleutel weer opnieuw herkennen. Wij bieden deze service bij Swier IJmuiden uiteraard aan.

Logos auto sleutels