Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Mul-T-Lock

Wij zijn dealer van het merk Mul-T-Lock.multlock_logo

Mul-T-Lock Classic Pro – Dé SKG*** cilinder voor nu en de toekomst!

Hierbij willen wij onze nieuwste cilinderuitbreiding aan u voorstellen, namelijk de SKG*** cilinder van het merk Mul-T-Lock.
Aangezien cilindertrekken een blijvende trend is, is kerntrekbeveiliging voor het PKVW een eis. Dit geldt voor zowel nieuwbouw (1 aug. 2011) als de bestaande bouw (1 april 2014).
De Mul-T-Lock Classic Pro cilinder heeft een duidelijk zichtbare stalen brug. Deze SKG *** gecertificeerde cilinder, die aan de allerhoogste eisen voldoet,  heeft een patent tot 2033. Mul-T-Lock is een merk dat zich wereldwijd heeft bewezen door zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel de Classic Pro sleutels in onze webwinkel.

We werken met onze eigen binnendienst die eventuele sluitplannen zelf in elkaar zet, dus snelle levering is gegarandeerd.

Wij kunnen u deze cilinders aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Mooier kunnen wij het samen niet maken, veiliger wel!

Mul-T-Lock is opgericht in 1973 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen.

5e generatieMT5+® de 5e generatie cilinders met een ultieme veiligheid.

Dit is het nieuwste paradepaardje van Mul-T-Lock. De MT5+® generatie hoge veiligheidscilinders worden door drie onafhankelijk van elkaar opererende sluittechnieken bediend.
Allereerst de betrouwbare telescopische interne en externe pallen, vervolgens de nieuwe locking bar en tot slot de alpha veer, die de sleutel voorziet van een unieke gepatenteerde, niet zomaar te dupliceren beveiliging.

De gepatenteerde MT5+® keersleutel is voorzien van een unieke gefreesde slang, van de alpha veer en van interne en externe boringen. Deze combinatie staat garant voor een grensverleggende mate van veiligheid en een ongekende hoge weerstand tegen manipulatie.
Het MT5+® cilindersysteem is voorzien van een uniek sleutelcertificaat. Dit certificaat is een digitale gegevensdrager en staat garant voor een gecontroleerde sleuteluitgifte. De MT5+® sleutels kunnen alleen gemaakt worden met de computergestuurde sleutelmachine KC5, welke voorzien is van de allernieuwste technologie.

cilindersysteem

Hierdoor wordt een ongekend hoog niveau van beveiliging gecreëerd. De machine leest de beveiligde sleutelcode die op de magneetstrip van het sleutelcertificaat staat. Mul-T-Lock producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals ISO9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPN en A2P.

Bestel uw Mul-T-Lock sleutel via onze webshop.