Home PageSlotserviceMul-T-Lock

multlock_logo

Mul-T-Lock

Wij zijn ook dealer van Mul-T-Lock.
Mul-T-Lock is opgericht in 1973 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen

5e generatieMT5+$reg; de 5e generatie cilinders met een ultieme veiligheid.

Het nieuwste paradepaardje van Mul-T-Lock. De MT5+® generatie hoge veiligheidscilinders worden door drie onafhankelijke van elkaar opererende sluittechnieken bediend.
Allereerst de betrouwbare telescopische interne en externe pallen, vervolgens de nieuwe locking bar en tot slot de alpha veer, die de sleutel voorziet van een unieke gepatenteerde, niet te dupliceren beveiliging.


De gepatenteerde MT5+® keersleutel is voorzien van een unieke gefreesde slang, de alpha veer en van interne en externe boringen. Deze combinatie staat garant voor een grensverleggende mate van veiligheid en een ongekende hoge weerstand tegen manipulatie.
Het MT5+® cilindersysteem is voorzien van een uniek sleutelcertificaat. Dit certificaat is een digitale gegevensdrager en staat garant voor een gecontroleerde sleuteluitgifte. De MT5+® sleutels kunnen alleen gemaakt worden met de computergestuurde sleutelmachine KC5, welke voorzien is van de allernieuwste technologie.

cilindersysteem
Hierdoor wordt een ongekend hoog niveau van beveiliging gecreëerd. De machine leest de beveiligde sleutelcode die op de magneetstrip van het sleutelcertificaat staat. Mul-T-Lock producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals ISO9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPN en A2P

 
X