Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Mul-T-Lock cilinders

Mul-T-Lock

Wij zijn dealer van het merk Mul-T-Lock.multlock_logo

Mul-T-Lock Classic Pro – Dé SKG*** cilinder voor nu en de toekomst!

Hierbij willen wij onze nieuwste cilinderuitbreiding aan u voorstellen, namelijk de SKG*** cilinder.
Aangezien cilindertrekken een blijvende trend is, is kerntrekbeveiliging voor het PKVW een eis. Dit geldt voor zowel nieuwbouw (1 aug. 2011) als de bestaande bouw (1 april 2014).
De Mul-T-Lock Classic Pro cilinder heeft een duidelijk zichtbare stalen brug. Deze SKG *** gecertificeerde cilinder, die aan de allerhoogste eisen voldoet,  heeft een patent tot 2033. Mul-T-Lock is een merk dat zich wereldwijd heeft bewezen door zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

We werken met onze eigen binnendienst die eventuele sluitplannen zelf in elkaar zet, dus snelle levering is gegarandeerd. Wij kunnen u deze cilinders aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Mooier kunnen wij het niet maken, veiliger wel!

Het merk Mul-T-Lock is opgericht in 1973 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen.

Mul-T-Lock producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals ISO9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPN en A2P.

Cilinder opmeten

Het is belangrijk dat u de cilinder(s) goed opmeet!

Speciaal voor u op maat gemaakte cilinders kunnen niet geruild worden, in sommige gevallen kan dat wel maar dan komen er vaak extra kosten bij!
Hieronder enkele voorbeelden voor het opmeten van de cilinder(s). Deze beelden geven een duidelijk beeld hoe u de cilindermaat op moet nemen.
De cilinder wordt opgemeten vanuit het midden van de meenemer (het zwart ronddraaiende gedeelte, precies in het midden van de cilinder).
Standaard maat van een cilinder is 30 x 30 mm. De maat van de cilinder is afhankelijk van de dikte van de deur.
Beiden kanten van de cilinder kan per zijde met steeds 5 mm. worden verlengd! De cilinder mag niet meer dan 3 mm. uitsteken i.v.m. breken van de cilinder.

Bij deurbeslag met Kerntrekbeslag zijn Pfaffenhain cilinders met ** voldoende.

Bij veiligheidsbeslag zonder Kerntrekbeslag kunt het beste de Mul-T-Lock*** nemen!

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. bovenstaande aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Succes met het opmeten!

cilinder opmeten
Call Now Button