Home / Sleutels / Kluissleutels

Kluissleutels

kluissleutels

Kluissleutels

Wij maken nagenoeg alle soorten kluis- en dubbele baardsleutels.
Kluissleutels maken wij met dé modernste machine op dit gebied. Een computergestuurde machine die beschikt over uiterste precisie.

sleutels_BI993Deze elektronische sleutelfreesmachine is in staat om op uitstekende wijze baard-, dubbelbaard (dop- en pijp), pompsleutels en andere speciale sleutels te dupliceren.

De BI993 is voorzien van een uniek systeem om de sleutels te decoderen. Er wordt eerst een opname gemaakt van de bestaande sleutel en binnen een seconde wordt de bijbehorende data naar de machine gezonden. Onregelmatigheden van de modelsleutel worden meteen uit de data gefilterd waarmee een perfecte sleutel kopie wordt gegarandeerd. Bij sleutels waarvan een deeltje is afgebroken is het mogelijk om deze handmatig te herstellen. Ook bestaat de mogelijkheid om een tekening van een sleutel in de machine op te slaan.

Deze machine voert computer gestuurd vele operaties en controletesten uit. Elk sleuteltype wordt met de maximale precisie gemaakt. Afwijkingen in het origineel als gevolg van beschadigingen en slijtage worden herkend en door de machine gecorrigeerd. De fouten in de beschadigde sleutel worden zo netjes weggewerkt.

Winkelwagen