Home PageCaravansleutels

Caravansleutel.nl

Het is altijd verstandig en zeker als u op vakantie gaat om een extra reservesleutel bij u te hebben! Dat geldt tijdens uw vakantie met name voor uw autosleutel en/of caravansleutel! Wij kunnen caravansleutels van alle merken dupliceren o.a. Adria, Fendt, Hobby en Knaus. Als de caravan uit de stalling komt wil het wel eens gebeuren dat de caravansleutel zoek is, wij kunnen in dat geval uw caravansleutel aan de hand van het sleutelnummer namaken, daarom is het verstandig dat u het sleutelnummer dat veelal op de originele sleutel staat te noteren. Het sleutelnummer staat vaak in het slot, dus als u helemaal geen sleutel meer heeft zal het slot uit elkaar gehaald moeten worden om een passende sleutel te maken. Van de oudere types caravans hebben we de sleuteltype’s Gibbons A1 t/m A6, B1 t/m B6 en Legge de nummers 7 t/m 12 en R1 t/m R24 in voorraad. Ook van de moderne caravan kunnen we alle sleutels op codenummer dupliceren; Union en L&F de codenummers MC 1 t/m 40 X 1 t/m 100 Emka, Gege, GHE, POS, Perohaus, Stuv, Weco¬† HX 91 t/m 320 GX 91 t/m 320 De prijzen zijn vanaf 5,50 incl.btw (ex porto 2,50)

Dit alles klaar terwijl u wacht of dezelfde dag per post.

Alle merken van caravansleutels die wij kunnen leveren zijn Adria, Atlas, Beijerland, Brand, Buster, Canaldigitaal, Carado, Caravelair, Chateau, Delhleffs, Dorema, Elddis, Eriba, Fendt, Fiamma, Focwa, Goldcamp, Hobby, Isabella, Kabe, Kip, Knaus, Lunar, LMC, Mepal, Mobicool, Omnistor, Polar, Silver, Solifer, Sprite, Sterckeman, Sunligt, Swift, Tabbert, Tec, T@b, Walker, Wilk,en Weinsberg. Ook hebben wij sleutels voor de vouwwagens Camplet, Fleetwood, Opera, Schafer, Trigano en Raclet.

Het is altijd verstandig en zeker als u op vakantie gaat, om een extra reservesleutel van uw auto en/of caravan bij u te hebben! Wij kunnen caravansleutels van o.a. Adria, Fendt, Hobby en Knaus dupliceren.
Het kan gebeuren dat uw caravansleutel zoek is. In dat geval kunnen wij als sleutelspecialist, uw caravansleutel aan de hand van het sleutelnummer bijmaken. Het is daarom belangrijk om het sleutelnummer te noteren. Het sleutelnummer dat op de orginele sleutel staat, staat hiernaast ook in het slot. In het geval dat de sleutel kwijt is, zal het slot uit elkaar gehaald moeten worden om zo het sleutelnummer te vinden.
Van de …”” Op voorraad. Dit alles klaar terwijl u wacht of dezelfde dag per post verstuurd.

De nieuwste caravansleutels binnen!

 
X