Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Autosleutels

Autosleutels

Het namaken van een autosleutel is niet meer zo simpel als in de vorige eeuw!

Door de vele verschillende modellen autosleutels heeft men tegenwoordig “speciale” sleutelmachines en software nodig om de autosleutel te kunnen kopiëren, vanaf ‘95 zijn nl. vrijwel alle autosleutels voorzien van een transponder, ook wel startonderbreker genoemd.

Deze transponder bevindt zich in de kop van de autosleutel, zonder deze transponder start de auto niet! Voor het kopiëren van de transponder hebben we in sommige gevallen de auto nodig om de transponder uit te lezen.

Wij hebben alle merken autosleutels op voorraad, het namaken van de autosleutel is in de meeste gevallen klaar binnen 10 a 15 minuten. U kunt voor de zekerheid op onze configurator kijken of wij uw autosleutel kunnen kopiëren, door uw merk, type en bouwjaar in te vullen.

Zorg dat u altijd in het bezit bent van een reserve autosleutel!

Want heeft u nl. helemaal geen autosleutel meer dan kunnen wij wel uw autosleutel via het sleutelnummer maken (ook handig als uw autosleutel versleten is), maar niet de TRANSPONDER! Dan zult u naar de dealer moeten en dat is meestal een heel kostbare aangelegenheid.

Auto’s van voor 1995 hebben geen transponder, wij kunnen deze autosleutels zonder problemen allemaal kopiëren, dat geldt ook voor auto’s uit de jaren ‘60 de zogenaamde Old Timers. Mocht u hier uw autosleutel kwijt, versleten of gebroken zijn, kunnen wij met het sleutelnummer weer nieuwe autosleutel maken gelijk aan de originele autosleutel!

autosleutels quattrocode

Techniek

Voor het maken van autosleutels gebruiken wij o.a. de Quattrocode machine. Deze  machine is de enige in zijn soort en beschikt over de meest geavanceerde technologie.

Deze computer gestuurde sleutelmachine werkt volledig automatisch tot op de duizendste millimeter nauwkeurig!

 

autosleutels machineSleutel versleten of sleutel kwijt?

Dit probleem dient natuurlijk zo snel mogelijk te verholpen te worden. Is uw autosleutel versleten of heeft u uw autosleutel bijvoorbeeld in de auto laten liggen, met de portieren op slot? Bel uw dealer op voor de sleutelcode en wij maken direct een goede sleutel, werkend op het portier, voor u bij. Bij uw versleten of gebroken sleutel wordt middels een laser de code van de sleutel uitgelezen en ingevoerd in de computer. Zo heeft u weer een originele en gloednieuwe sleutel.

 Kan mijn autosleutel worden besteld?

Geen Afstandbediening
Alles onder voorbehoud
Prijzen vanaf €49,50 inclusief BTW.

 

Hoe vind ik de sleutelcode van mijn autosleutel?

  • Dit kan staan in uw verzekerings/autopapieren of instructieboekje.
  • Het sleutelnummer kan in het linker portierslot geslagen zijn. Kunt u het slot eruit krijgen en bij ons langs brengen, dan maken wij er een sleutel op of met de code via onze sleutelmachine!
  • U kunt ook langs uw dealer gaan (met uw legitimatie) om via hun uw sleutelcode op te vragen. Dan maken wij uw autosleutel direct bij. Deze sleutel is helaas zonder transponder. Wilt u dit wel, dan hangt het van uw merk af of wij die ook in uw sleutel kunnen programmeren.
  • Bij het merk Nissan en Ford staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje.
Call Now Button