Tel: 0255 - 51 36 51 | info@swier.nl

Autosleutels

Hoe kun je een autosleutel laten bijmaken?

Het namaken van een autosleutel is niet meer zo simpel als in de vorige eeuw!
Door de vele verschillende modellen autosleutels heeft men tegenwoordig “speciale” sleutelmachines en software nodig om de autosleutel te kunnen kopiëren, vanaf ‘95 zijn namelijk vrijwel alle autosleutels voorzien van een transponder, ook wel startonderbreker genoemd.
Deze transponder bevindt zich in de kop van de autosleutel, zonder deze transponder start de auto niet! Voor het kopiëren van de transponder hebben we in sommige gevallen de auto nodig om de transponder uit te lezen.

Waar kun je een autosleutel laten bijmaken?

Bij Swier IJmuiden natuurlijk! Wij hebben alle merken autosleutels op voorraad, het namaken van de autosleutel is in de meeste gevallen klaar binnen 10-15 minuten. Mocht u er ook een afstandsbediening bij willen, dan is het fijn als u uw auto een uurtje kan missen. Om namelijk de afstandsbediening uit te lezen, hebben we een speciale machine voor nodig die we aansluiten op uw OBD (de stekker van de auto). U kunt voor de zekerheid op onze configurator kijken of wij uw autosleutel kunnen kopiëren, door uw merk, type en bouwjaar in te vullen. In de meeste gevallen zal er een positief antwoord uit komen!

Zorg dat u altijd in het bezit bent van een reserve autosleutel!

Want heeft u namelijk helemaal geen autosleutel meer, dan kunnen wij wel uw autosleutel via het sleutelnummer maken (ook handig als uw autosleutel versleten is), maar nog niet van alle automerken de transponder. Dan zult u naar de dealer moeten en dat is meestal een heel kostbare aangelegenheid.

Mocht de batterij leeg zijn van uw afstandsbediening dan kunnen wij die ook voor u vervangen, er zijn veel verschillende batterijen dus belangrijk om de juiste batterij terug te plaatsen anders kan de autosleutel van slag raken.

Auto’s van voor 1995 hebben geen transponder, wij kunnen deze autosleutels zonder problemen allemaal kopiëren, dat geldt ook voor auto’s uit de jaren ‘60 de zogenaamde Oldtimers. Mocht u uw autosleutel kwijt, versleten of gebroken zijn, dan kunnen wij met het sleutelnummer weer nieuwe autosleutel maken gelijk aan de originele autosleutel!

Wat kosten autosleutels?

Autosleutels zijn er in vele vormen en maten, deze hebben allemaal verschillende prijzen. Om te kijken hoeveel een nieuwe autosleutel u kost, kunt u deze pagina bekijken in onze webwinkel.

autosleutels quattrocode

Techniek

Voor het maken van autosleutels gebruiken wij o.a. de Quattrocode machine. Deze machine is de enige in zijn soort en beschikt over de meest geavanceerde technologie.

Deze computer gestuurde sleutelmachine werkt volledig automatisch tot op de duizendste millimeter nauwkeurig!

 

autosleutels machine

Autosleutel versleten of autosleutel kwijt?

Dit probleem dient natuurlijk zo snel mogelijk te verholpen te worden. Heeft u uw autosleutel verloren of heeft u uw autosleutel bijvoorbeeld in de auto laten liggen met de portier deuren op slot? Bel uw dealer op voor de sleutelcode en wij maken direct een goede en werkende sleutel voor u bij. Heeft u een versleten of gebroken sleutel dan wordt middels een laser de code van de sleutel uitgelezen en de sleutelcode ingevoerd in de computer. Zo heeft u weer een originele en gloednieuwe sleutelbaard.

Is uw autosleutelbehuizing ook versleten of werkt uw drukknop niet meer naar behoren dan kunnen wij die ook repareren voor u, we solderen een nieuwe microswitch op de printplaat en vervangen de autosleutelhoes, in onze webwinkel hebben we allerlei voorbeelden van autosleutel behuizingen die u zelf kan bestellen.

In onze webwinkel hebben we allerlei soorten autosleutel behuizingen.

Kan mijn autosleutel worden besteld?

Alles onder voorbehoud
Prijzen vanaf €49,50 inclusief BTW.

Hoe vind ik de sleutelcode van mijn autosleutel?

  • Dit kan staan in uw verzekerings/autopapieren of instructieboekje.
  • Het sleutelnummer kan in het linker portiersslot geslagen zijn. Kunt u het slot eruit krijgen en bij ons langs brengen, dan maken wij er een sleutel op of met de code via onze sleutelmachine!
  • U kunt ook langs uw dealer gaan (met uw legitimatie) om via hun uw sleutelcode op te vragen. Dan maken wij uw autosleutel direct bij. Deze sleutel is helaas zonder transponder. Wilt u dit wel, dan hangt het van uw merk af of wij die ook in uw sleutel kunnen programmeren.
  • Bij het merk Nissan en Ford staat het sleutelnummer vaak in of onder het dashboardkastje.
Call Now Button