Home / Slotenmaker Beverwijk
Home / Slotenmaker Beverwijk
Slotenmaker Beverwijk

Slotenmaker Beverwijk

Slotenmaker Beverwijk gezocht? Swier Slotservice heeft een eigen buitendienst en heeft zijn werkgebied in de gehele gemeente Velsen e.o. dus ook in Beverwijk!

Bent u buitengesloten, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 0255-513651. Wij hebben het juiste gereedschap om uw deur schadevrij te openen!

Wij staan elke werkdag en zaterdag tot uw beschikking! Bijvoorbeeld voor het openen van uw deur, vervangen van uw slot of cilinder of het verwijderen van uw afgebroken sleutel. Ook voor het herstellen van inbraakschade of totale inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van SKG*** meerpuntsluitingen!

In onze servicewagens hebben wij vaak alle materialen, sloten en cilinders mee om het slot of de cilinder direct te vervangen. Mocht dit niet zo zijn dan plaatsen wij een noodslot zodat u altijd uw deur kunt sluiten!

Wij zijn lid van de NSSG (Nederlandse Sleutel en Sloten Gilde) en daarnaast een erkend bedrijf met betrekking tot het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wij zijn hierdoor gekwalificeerd om woningen/bedrijven te keuren die in aanmerking willen komen voor een PKVW Certificaat! Wist u dat woningen mét PKVW Certificaat 95% minder kans hebben op inbraken?

Onze winkel is gevestigd op Plein 1945 nr.51 1971GC IJmuiden, maar we zijn actief in de gehele gemeente Velsen en omstreken. Ook in Beverwijk, Velserbroek, Driehuis, Velsen- Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Spaarndam, Heemskerk en Haarlem.

Wij zijn vaak binnen een half uur op locatie, zodat u uw huis weer snel in kunt! U kunt vrijblijvend een prijsopgave laten doen voor inbraakbeveiliging!

Bel 0255-513651 voor een afspraak!

Winkelwagen