Home / Slotenmaker Haarlem
Home / Slotenmaker Haarlem
Slotenmaker Haarlem

Slotenmaker Haarlem

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Haarlem? Swier Slotservice heeft een eigen buitendienst en heeft zijn werkgebied in de gehele gemeente Velsen en omstreken waaronder uiteraard ook in Haarlem!

Bent u buitengesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 0255-513651. Wij hebben het juiste gereedschap om uw deur schadevrij te openen!

De medewerkers van Swier IJmuiden staan elke werkdag en zaterdag tot uw beschikking! Bijvoorbeeld voor het openen van uw deur, vervangen van uw slot of cilinder of het verwijderen van uw afgebroken sleutel. Ook voor het herstellen van inbraakschade of de totale inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van SKG*** meerpuntssluitingen!

In onze servicewagens hebben wij vaak alle materialen, sloten en cilinders bij ons om het slot of de cilinder direct te vervangen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan plaatsen wij een noodslot zodat u altijd uw deur kunt afsluiten. Swier IJmuiden is dé ervaren slotenmaker in Haarlem en omgeving.

Wij zijn lid van de NSSG (Nederlandse Sleutel en Sloten Gilde) en daarnaast een erkend bedrijf met betrekking tot het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wij zijn hierdoor gekwalificeerd om woningen en bedrijven te keuren die in aanmerking willen komen voor een PKVW Certificaat! Wist u dat woningen met een PKVW Certificaat wel tot 95% minder kans hebben op inbraken?

Onze winkel is gevestigd op Plein 1945 nr.51 te IJmuiden, maar ons werkgebied bevat de hele gemeente Velsen en omstreken. De slotenmaker van Swier IJmuiden komt ook in Haarlem, Velserbroek, Driehuis, Velsen- Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Spaarndam, Heemskerk en Beverwijk.

Wij zijn vaak binnen een half uur op locatie, zodat u snel uw huis of kantoorpand weer in kunt.

U kunt vrijblijvend een prijsopgave laten maken voor inbraakbeveiliging, meerpuntssluitingen, vervangen van een cilinderslot, etc.

Bel 0255-513651 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Winkelwagen