Home / Verzending en levering
Home / Verzending en levering

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, gaan we zo snel mogelijk met uw order aan de slag.

Onze levertijden

  • Kleine aantallen sleutels, voor 16:00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verzonden
  • Grote aantallen sleutels (na goedkeuring offerte) worden doorgaans binnen ongeveer 2-3 werkdagen verzonden
  • Bent u in de buurt? U mag altijd langskomen; we zijn elke werkdag tot 18:00 uur geopend (zaterdag tot 17.00)

Sleutel past niet

Doorgaans passen 95% van onze sleutels direct. Desondanks kan het zijn dat uw sleutel – om welke reden dan ook – niet past.
Wij proberen dan altijd het probleem snel voor u op te lossen door een vervangende sleutel op te sturen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet passen van een sleutel, als er geen foto bij de bestelling is geüpload of het merk/nummer niet correct zijn doorgegeven. Twijfelt u, of heeft u vragen over een sleutel? Neem dan contact met ons op.

Voor fouten in het doorgeven van het sleutelnummer zijn we echter niet verantwoordelijk. We gaan er dus vanuit dat u het juiste nummer doorgeeft. Kijk daarom zorgvuldig op de sleutel en/of het slot, want het kan zijn dat het lastig leesbaar is. Twijfels over het nummer? Neem contact met ons op.

Indien u twijfelt of u de juiste sleutel bestelt, dient u altijd als extra controle voor u en ons een foto van de desbetreffende sleutel bij uw bestelling toe te voegen.

Indien het niet mogelijk is om een passende sleutel bij te maken dan is er altijd – indien mogelijk – nog de optie om het slot te vervangen.

Retourneren

Omdat elke sleutel volgens code geslepen wordt, is het helaas niet mogelijk om de sleutel te retourneren omdat u zich bedenkt. Wij kunnen namelijk niets meer met de sleutel, omdat deze voor u op maat gemaakt is. U heeft voor maatwerk, geen recht op herroeping.

Verzendkosten

Bij iedere bestelling rekenen wij standaard €2,50 kosten. Hieronder vallen de porto-, administratie- en behandelingskosten.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie daarvoor de contactpagina.

Winkelwagen