Mul-T-Lock Classic Pro – Dé SKG*** cilinder voor nu en de toekomst!

Home / Mul-T-Lock Classic Pro – Dé SKG*** cilinder voor nu en de toekomst!

Mul-T-Lock is in 1973 opgericht in Israël en vestigt zich daar nog steeds. In 1982 heeft men een tweede fabriek geopend in de Verenigde Staten! Mul-T-Lock is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen! Naast de naam Mul-T-Lock is deze ook herkenbaar aan het bekende “muscleman-logo”!

Door steeds te blijven innoveren, al vijf decennia lang, met revolutionaire ontwerpen, heeft Mul-T-Lock oplossingen ontwikkeld die internationaal zijn gepatenteerd. Dit houdt in dat Mul-T-Lock sleutels en cilinders alleen met certificaat geleverd mogen worden, door erkende Mul-T-Lock dealers! Het merk Mul-T-Lock wordt wereldwijd steeds sterker met behulp van hun distributienetwerk in meer dan 80 landen. Naast Europa is Mul-T-Lock ook aanwezig in de Verenigde Staten, Azië en Oceanië. Alle erkende Mul-T-Lock dealers zijn in bezit van een officiële volledig geautomatiseerde Mul-T-Lock machine. Wij van de Firma Swier, te IJmuiden, is sinds 2010 officieel dealer van Mul-T-Lock!

Beveiliging van uw gezin en bezittingen moet topprioriteit nummer één zijn! Mul-T-Lock biedt hoogwaardige sluit-oplossingen die de veiligheid garanderen van mensen, eigendommen en bedrijfsmiddelen die u belangrijk vindt. Onze vaste SKG *** Mul-T-Lock cilinder is de Mul-T-Lock Classic Pro ***. Dit is een ijzersterke cilinder, met kerntrekbeveiliging tegen een scherpe prijs. Uitboren en trekken(schroef) is vrijwel onmogelijk, door de stalen doorboor-beveiliging en de drie dimensionale schuiflijn. Het voordeel van deze oerdegelijke Mul-T-Lock cilinder is dan ook dat daardoor vaak het veiligheidsbeslag gewoon kan blijven zitten! De Mul-T-Lock Classic Pro cilinder heeft een brug van gehard staal zodat de cilinder, mits bij goede montage, vrijwel niet te breken is.

Nog wat technische informatie over deze Mul-T-Lock Classic Pro cilinder. Deze cilinder heeft per zijde 10 stiften. Dit zorgt voor veiligheid en met name is het handig voor sluitsystemen. De meeste cilinders hebben namelijk zes stiften per zijde. De Mul-T-Lock Classic Pro sleutel gaat er overdwars in en werkt met een zogenaamde keersleutel. Dit houdt in dat de sleutel op beide manieren in de cilinder past. De Mul-T-Lock Classic Pro cilinder heeft een patent tot 2033. Maar ook daarna blijven de Mul-T-Lock sleutels beschermd, doordat wij deze in ons eigen beheer hebben! Wij kunnen in elke gewenste maat cilinders leveren en daarnaast zijn Mul-T-Lock sleutels, mits met certificaat, direct te leveren.

Wilt u uw huis voorzien van één gelijk sluitende Mul-T-Lock sleutel, dan is dit mogelijk. Belangrijk daarbij is dat de maten van de cilinders goed worden opgemeten. Doordat de cilinders speciaal voor u op maat worden gemaakt, kunnen ze niet retour genomen worden. De standaard maat van een cilinder is 30 x 30 mm. De maat van de cilinder is afhankelijk van de dikte van de deur en het beslag op de deur. Beiden kanten van de cilinder kan per zijde met steeds 5 mm. worden verlengd! De cilinder mag niet meer dan 3 mm. uitsteken in verband met het breken van de cilinder. Download hier de handige cilindermeter.

Speciaal voor bedrijven, scholen en verenigingen kunnen wij in samenspraak een sluitplan oftewel sleutelplan maken. Hierbij werkt elke cilinder op een unieke sleutel en is er een generale hoofdsleutel die op alle cilinders past! Bekijk op deze site hoe het samenstellen in elkaar steekt. Een sleutelplan is ideaal voor bedrijven, scholen of verenigingen. De hoofdsleutel is bijvoorbeeld te gebruiken voor de directeur of voorzitter. Met de hoofdsleutel is elke ruimte te betreden. Daarnaast kunnen er sleutels worden ontworpen waarbij slechts enkele ruimtes toegetreden kunnen worden. Dit is handig voor bijvoorbeeld het schoonmaakteam. Belangrijk is dus om van tevoren goed na te denken, bijvoorbeeld aan de hand van een plattegrond, over het gewenste sleutelplan.

Woonachtig in België of Duitsland? Hier leveren wij ook naartoe! Houd wel rekening met een wat langere levertijd. Wilt u een Mul-T-Lock sleutel bijmaken zonder certificaat? Dit is bij de oudere modellen, zoals de Junior, 036 en de 7×7, wel mogelijk. Wel is het certificaat altijd wenselijk, hier staat namelijk het sleutelnummer op. De Mul-T-Lock sleutels leveren wij vanaf €18,50. De veiligheidssleutels worden gemaakt met een originele geautomatiseerde Mul-T-Lock machine. Bijna iedere sleutel is voorzien van certificaat. Hier staat het model en de insnijdingen op genoteerd. Mocht het patent afgelopen zijn, is het daarom toch handig om het certificaat te behouden!

Mul-T-Lock sleutels bij ons te verkrijgen:

MulTLock Integrator 450E,

MulTLock Integrator 476E

mulTLock Integrator 476P

MulTLock Interactive 211

mulTLock Interactive 213

mulTLock Interactive 223

MulTLock Interactive 225

MulTLock Interactive 248

MulTLock Interactive 250

MulTLock Interactive 262

MulTLock Interactive 264

MulTLock Interactive 266

MulTLock Classic Pro 2826

MulTLock Classic Pro 3829

MulTLock 05

MulTLock 06

MulTLock 08 Junior

MulTLock 13

MulTLock 15

MulTLock 23

MulTLock 25

MulTLock 036 Classic

MulTLock 48 DLC

MulTLock 076 7×7

MulTLock 076 7×7 Sitepin

MulTLock 152

MulTLock 205

MulTLock 211

MulTLock 213

MulTLock 215

MulTLock 223

MulTLock 225

MulTLock 248

MulTLock 250

MulTLock 262

MulTLock 264

MulTLock 266

MulTLock 803 MT5

MulTLock 805 MT5

MulTLock 806 MT5

MulTLock 809 MT5

MulTLock 846 MT5

MulTLock 938 MT5+

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Team Swier

 

Winkelwagen