Swier Slot-en Sleutelservice

Home / Swier Slot-en Sleutelservice

Ruim 46 jaar geleden begonnen wij met onze eigen Sleutelservice. Waar er destijds met slechts één sleutel machine gewerkt werd, is dit inmiddels uitgebreid tot wel 14 machines. Hiermee kunnen wij onze service verlenen en vrijwel elke sleutel bijmaken! De sleutel wand is op dit moment ruim 14 meter lang. Wij kunnen alle soorten sleutels dupliceren van een simpele huissleutel tot een kluissleutel. Wij breiden steeds meer uit, zoals bijvoorbeeld op het gebied van autosleutels.  

Voor verschillende automerken zoals o.a. ford, volkswagen, opel, kia etc. is het mogelijk om een nieuwe sleutel bij te laten maken. Hierbij kan je kiezen voor een autosleutel zonder of juist mét afstandsbediening. Wel zo gemakkelijk, hiermee kun je je auto van een afstand openen en sluiten.   

Naast het maken van de nieuwste autosleutels, hebben wij nog steeds een groot aanbod van oude bruynzeel sleutels in ons bezit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klaviersleutel. Deze sleutel wordt voornamelijk gebruikt voor oude binnendeursloten en poortsleutels. Deze sleutels zijn bijna niet meer te verkrijgen. Bij ons is het ook mogelijk om sleutels bij te laten maken op code. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bureausleutels, archiefkasten, brievenbussleutels, caravansleutels en trekhaaksleutels. Deze code is vaak op de originele sleutel en/of in het slot gegraveerd. Met slechts enkel de code van de sleutel is het mogelijk om deze bij te maken. Dat is fijn, dan hebben we de desbetreffende sleutel niet nodig en is deze gemakkelijk online te bestellen. Noteer de code van de sleutel dus altijd en zorg voor een reservesleutel! Vrijwel alle sleutels worden dezelfde dag verzonden! 

Steeds vaker worden er sleutels bijgemaakt enkel met certificaat, deze sleutels zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat de sleutels bijgemaakt kunnen worden, mits het certificaat getoond kan worden. Ideaal om bij te houden hoeveel sleutels er in omloop zijn, vooral voor bedrijven!

Naast onze uitgebreide sleutelservice staan wij ook bekend om onze slotservice. Wij beschikken over een eigen buitendienst en zijn in het bezit van twee bedrijfsbussen. Bij nood of spoed kunnen wij dus snel ter plaatsen zijn. Wij repareren, vervangen of plaatsen sloten en meerpuntssluitingen in geval van inbraakschade of inbraakpreventie. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u uzelf heeft buitengesloten, dat uw sleutels kwijt of gestolen zijn of dat de sleutel is afgebroken in het slot. In dit geval kunt u ons bereiken op 0255513651 en wij plannen direct een afspraak met u in. Wij werken uitsluitend met A-merken die SKG gekeurd zijn. 

Bij Swier IJmuiden kiest u voor een betrouwbare slot-en sleutelspecialist. Wij zijn dealer van o.a. Mul-T-Lock en Pfaffenhain en lid van het Nederlandse sleutel-en sloten gilde NSSG.

 

Slot-en sleutelservice | Swier | Ijmuiden

 

Winkelwagen